Får arbeidsgiver vite om lønnstrekk?

I dette innlegget får du svar på konfidensialiteten rundt lønnstrekk og gir deg en oversikt over hva arbeidsgiveren kan få kjennskap til.

Hvordan stoppe lønnstrekk

I dette innlegget skal vi se på hva som kan hjelpe deg med å stoppe lønnstrekk og bevege deg mot økonomisk frihet.

Hvor lenge varer lønnstrekk?

Les mer om hva lønnstrekk er, og varigheten på trekkene.

Hvor mange lønnstrekk kan man ha

Lønnstrekk er en metode som brukes for å inndrive gjeld. Det kan være ubetalte regninger, skattekrav eller andre økonomiske forpliktelser som ikke er oppfylt. Når … Les mer

Lønnstrekk – Dette er reglene

I denne artikkelen skal vi se nærmere på de mest sentrale reglene rundt lønnstrekk og hvordan Ai Finans kan bistå for å unngå dette.

Enkelt forklart: Hva betyr dobbel renteheving?

I dagens nyheter har vi fått vite at Norges Bank har hevet renten, noe som betyr at vi nå står overfor en dobbel renteheving. La oss se på hva dette betyr for oss som forbrukere og investorer.

Unngå betalingsanmerkninger

I denne artikkelen gir vi deg noen gode tips for å unngå betalingsanmerkninger og oppnå økonomisk stabilitet.

Betalingsanmerkninger og boliglån

I dette innlegget skal vi se nærmere på hva du kan gjøre når du har fått betalingsanmerkninger og samtidig har et boliglån.

Inkasso – Dette må du vite

Inkasso: Hva er det? Hvordan håndtere det? Ai Finans tilbyr hjelp med refinansiering for å takle inkassogjeld. Få gode tips i dette innlegget

Er purring og inkassovarsel det samme?

I denne artikkelen skal vi se nærmere på forskjellen mellom purring og inkassovarsel og hvordan AI Finans kan bistå deg i denne prosessen.