Økonomisk uvær i sommer?

Sommeren har for mange vært en utfordrende tid, og du er ikke alene om du sitter med en følelse av at den varme årstiden har kostet mer enn bare solkrem og iskrem. Denne sommeren har brakt med seg en økonomisk belastning som har fått mange av oss til å føle oss presset. Fra økte strømpriser til stigende matkostnader, har lommeboken måttet tåle ekstra belastning. Ikke minst har frykten for rentehevninger også lagt sitt preg på økonomiske bekymringer. Men her er det viktig å forstå at du ikke er alene i denne situasjonen.

Ønsker du rask og gratis økonomisk hjelp?

Ta kontakt her

En dyr sommer for de fleste

Dette året har vært preget av høyere strømpriser enn noensinne. Samtidig har matvareprisene også skutt i været, noe som har resultert i at dagligvarehandlingen har blitt dyrere. Dette doble angrepet på husholdningsbudsjettet har skapt en følelse av økonomisk usikkerhet for mange familier.

I tillegg har renteøkningen lagt et ytterligere press på en allerede anstrengt økonomi. Redsel for høyere boliglånsrenter har fått mange til å gruble over hvordan de skal takle økte månedlige utgifter. De som har havnet bakpå med regninger har kanskje opplevd å få varsel om tvangssalg. I Oslo har antall krav om tvangssalg har økt med nesten 30 prosent. I en slik situasjon er det viktig å ta grep slik at man får beholde hjemmet sitt.

Les mer i artikkelen – Spar tusenvis hver måned ved å refinansiere boliglånet ditt

Få en ny økonomisk start med Ai Finans

Samle dyre smålån i et nytt boliglån!

4.6 Enestående

kr 2 000 000
150 000
10 000 000+
25 år
Månedsbeløp
kr
Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341

Finn en økonomisk løsning

Det er viktig å huske at du ikke er alene om å føle denne økonomiske byrden. Mange andre deler dine bekymringer og utfordringer. Men det er også viktig å vite at det finnes måter å takle denne situasjonen på. Én løsning som kan bidra til å lette den økonomiske belastningen, er å vurdere refinansiering av boliglånet ditt.

Fordeler med å refinansiere boliglånet

  1. Du får bedre lånevilkår og en faktura å forholde deg til
  2. Du får slettet betalingsanmerkninger og inkasso
  3. Du unngår tvangssalg av boligen
  4. Du sparer tusenvis hver måned
  5. Du får muligheten til en ny økonomisk start

Hos Ai Finans er det alltid gratis og uforpliktende å søke lån.

Start lånesøknad her

Hvordan Ai Finans kan hjelpe

Ai Finans forstår utfordringene som følger med perioder med økonomisk usikkerhet. Gjennom våre tjenester for boliglånsrefinansiering kan du senke dine månedlige utgifter ved å samle dyr gjeld i et nytt boliglån. Dette kan gi pusterom i budsjettet ditt og bidra til å redusere den økonomiske stressen du føler.

Søker du hos oss vil du få en egen rådgiver som vil hjelpe deg hele veien. Vi snakker med bank og kreditorer for deg og jobber for å bedre din situasjon. Vi er eksperter på refinansiering av vanskelige situasjoner så ikke vær redd for å be om hjelp. Tilbudet du får er uforpliktende.

Start gratis lånesøknad