Søke lån med kausjonist

Å ha en kausjonist kan sikre deg et lån når du i utgangspunktet får avslag på lånesøknaden i banken. Lån med kausjonist er en løsning for mange, spesielt i forbindelse med søk av boliglån og om du har manglende egenkapital.

Har du kausjonist og ønsker lån? Søk gratis og uforpliktende hos Ai Finans.

Start lånesøknad

Sjekk ut våre økonomiske tjenester for din økonomi her.

Samle dyre smålån i et nytt boliglån!

4.5 Enestående

kr 2 000 000
150 000
10 000 000+
25 år
Månedsbeløp
kr
Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341

Hva innebærer det å ta opp lån med kausjonist?

Å ta opp lån med kausjonist betyr at en annen person, altså kausjonisten, stiller som garantist til banken for at lånet ditt blir tilbakebetalt. Kausjonisten kan garantere for enten hele lånebeløpet eller deler av lånet, og det er kun den andelen av lånet kausjonisten garanterer for som faller på han eller hun om lånet misligholdes.

Hvordan få lån med kausjonist?

Ved søk av lån oppgir du i søknaden at du har en person som ønsker å stille som garanti for hele eller deler av lånet. Banken vil deretter kredittsjekke både deg og kausjonisten.

Vi i Ai Finans hjelper deg uforpliktende og gratis med din lånesøknad. Fyll ut lånesøknaden under her så ser vi på saken din og sjekker mulighetene dine hos flere banker samtidig så du kan få det beste tilbudet.

Søk lån med kausjonist