Økende kredittkortgjeld

I løpet av de siste fire månedene har kredittkortgjelden som ikke blir betalt ved forfall økt med 1,1 milliarder kroner, bare i september økte rentebærende kredittkortgjeld med 0,4 milliarder kroner. Dette melder Norsk Gjeldsinformasjon.

Sjekk Ai Finans sine tjenester her

Det er bekymringsfullt hvis trenden med økning av rentebærende kredittkortgjeld fortsetter, siden dette kan tyde på at flere sliter med å betale pga. økte renter og kostnader.

Svein Ove Karstensen, daglig leder i Norsk Gjeldsinformasjon.

Samle dyre smålån i et nytt boliglån!

4.6 Enestående

kr 2 000 000
150 000
10 000 000+
25 år
Månedsbeløp
kr
Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341

Den totale forbruksgjelden i Norge er uendret fra forrige måned og ligger på 150,5 milliarder kroner. Med det siste året har forbruksgjelden økt med 900 millioner kroner.

Økende renter og dyr strøm har fått mange til å måtte prioritere regninger og la noe gå til forfall. Det er ikke en bærekraftig løsning i lengden og smålån kan fort bli veldig dyre. Det er viktig å sette seg ned å se på utgifter og legge en plan for økonomien fremover. Refinansiering av kredittkortgjeld kan spare deg for høye kostnader hver måned. Du blir kvitt inkasso, betalingsanmerkninger og unngår tvangssalg. Å samle all gjeld inn i boliglånet, gir deg en bedre oversikt over økonomien og du får en lysere tid i møte.

Er du bekymret for tiden fremover? Kontakt oss og en av våre rådgivere vil se på situasjonen din sammen med deg.

Følg oss på sosiale medier for å få med deg siste nytt innen økonomi og tips som kan lette privatøkonomien din.


Warning: Undefined array key "gclid" in /www/aifinansno_359/public/wp-content/themes/generatepress-child/footer.php on line 29