Rentefradrag på refinansiering

Refinansiering av lån er en smart løsning for å redusere kostnadene. Hos Ai Finans forstår vi verdien av og ikke bare spare penger på månedlige utgifter, men også hvordan du kan dra ytterligere nytte gjennom skattefradrag. I dette innlegget ser vi på hvordan refinansiering kan gi deg betydelige økonomiske fordeler, inkludert skattefradrag.

Du har rett på skattefradrag ved refinansiering

Eksperter råder ofte til refinansiering av boliglån dersom du har ulike typer usikret gjeld som forbrukslån og kredittkortgjeld. Ved refinansiering kan du få fradrag for mer enn bare renteutgiftene. Dette inkluderer etableringsgebyrer og kostnader til takstmann, dersom dette kreves for verdivurdering av eiendommen som stilles som sikkerhet. Husk, mange banker godtar en verdivurdering fremfor en full takst, noe som ofte kan gjøres gratis hos eiendomsmeglere.

Slik sikrer du ditt skattefradrag

Skattefradraget du kan få tilbake bør automatisk vises på skattemeldingen din. Det er imidlertid veldig viktig å kontrollere at dette er korrekt oppført og at alle kostnader knyttet til refinansieringen er inkludert. Sørg for å justere beløpet om nødvendig for å sikre at du får fullt utbytte av dine rettigheter til fradrag.

Tips! Les også: Dette må du vite om skattemeldingen din

Trenger du refinansiering?

Har du utfordringer med å dekke en skattesmell, eller ønsker du rett og slett å redusere dine månedlige kostnader? Refinansiering av smålån og kredittkortgjeld er en strategi som kan tilby deg lavere utgifter. Ved å samle dine lån oppnår du ikke bare en reduksjon i antall fakturagebyrer, men også en mulighet til å nyte godt av lavere renter. Vi vet at økonomi kan være et sensitivt tema, hos Ai Finans møter du forståelse og ekte vilje til å hjelpe. Vår oppgave er ikke bare å tilby lån, men også å tilby en ny start og håp for fremtiden.

Søk om refinansiering

Les også: Hva er skatteoppgjør?

Samle dyre smålån i et nytt boliglån!

4.6 Enestående

kr 2 000 000
150 000
10 000 000+
25 år
Månedsbeløp
kr
Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341

Les mer om lån og renter på Skatteetaten sine sider, klikk her.