Fordeler med refinansiering av smålån

Det er lett å dra på seg gjeld når man tar opp diverse smålån. Dette kan fort hope seg opp, hvor rentene og gebyrene stiger slik at det som var ment som et lite lån, har blitt en stor byrde i hverdagen. Les videre for å se om du bør refinansiere smålånene dine.

Hva er smålån?

Smålån, også kalt mikrolån, er mindre lånebeløp du får utbetalt raskt. Smålån har ikke like strenge krav fra bankene, og du kan derfor søke lån uten sikkerhet. Det stilles ingen spørsmål om hva du skal bruke pengene til og siden lånet blir utbetalt raskt, er dette en svært populær måte for mange å låne penger. At det er så enkelt å låne penger på kreditt fører også dessverre til at mange havner i en dårlig sirkel hvor de tar opp mange smålån og til slutt ikke klarer å betale det man skylder fordi det har blitt for mye. Det positive med raske lån er at man får det raskt, men man må være klar over at det har høye renter og gebyrer. Klarer man ikke betjene gjelden vil en vond situasjon raskt bli verre om man ikke gjør noe med det.

Samle dyre smålån i et nytt boliglån!

4.6 Enestående

kr 2 000 000
150 000
10 000 000+
25 år
Månedsbeløp
kr
Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341
Fordeler med refinansiering av smålån

Les mer om Ai Finans sine tjeneste her.

Hva innebærer refinansiering av smålån?

Å refinansiere smålån vil du samle alt du har av smålån, kredittkortgjeld og eventuelle andre ting du har kjøpt på avbetaling inn i ett nytt lån. Å samle eksisterende gjeld inn i ett nytt lån kalles refinansiering. Refinansiering av dyre smålån vil gi deg kun ett lån å betjene og du får slettet de gamle og dyre.

Les mer om refinansiering i artikkelen – Refinansiering: dette må du vite

Lønner det seg å refinansiere smålån?

Med refinansiering vil du som regel få lavere rente og bedre betingelser. Du vil derfor få en enklere hverdag siden du nå kun har ett lån å forholde deg til, men aller viktigst: du betaler mindre i renter og gebyrer og sparer derfor penger hver måned. Alle saker er individuelle, men de fleste av våre kunder sparer tusenvis hver eneste måned etter å ha refinansiert gjelden sin. Dette har gitt dem en mye mer lønnsom hverdag.

Søk om refinansiering.

Fordeler med å refinansiere smålån 

Det er veldig mange fordeler med å samle smålånene dine:

  • Du får kun ett lån / faktura å betale
  • Mer oversikt over økonomien
  • Du sparer penger hver måned siden du har fått bedre betingelser på det nye lånet
  • Du får inkasso og betalingsanmerkninger slettes og en bedre kredittscore
  • Du unngår tvangssalg av boligen din

Hos oss kan du refinansiere med sikkerhet i bolig

Ai Finans kan bistå deg

Ønsker du en gjennomgang av økonomien din sammen med en av våre rådgivere? Våre rådgivere har lang erfaring med å refinansiere dyr og usikret gjeld. Vi ser gjerne på saken din og du vil få et uforpliktende tilbud raskt. Tjenesten er gratis.

Søk om å refinansiere dyre smålån her