Fordeler med refinansiering av boliglån

Refinansiering av boliglånet ditt, i tillegg til forbrukslån og andre dyre lån du har, kan spare deg for tusenvis av kroner hver måned. Ved å samle all gjeld i ett nytt boliglån kan du spare store summer.

Ønsker du rask og gratis hjelp med lån?

Start gratis lånesøknad

Hva er refinansiering?

Refinansiering kan kort forklares ved at du finansierer lånet ditt på nytt. Ved refinansiering erstatter du et eller flere eksisterende lån med ett nytt lån. Målet er at det nye lånet har bedre betingelser enn den opprinnelige gjelden. Det kan for eksempel være i form av lavere rente eller at du forlenger nedbetalingstiden på lånet.

Lavere rentekostnad på lånet ditt vil kunne spare deg for tusenvis av kroner hver måned. Det kan også være at du har et behov for å låne mer, endre nedbetalingstiden, eller få bedre oversikt over ulike lån ved å samle dem.

5 gode grunner til refinansiere:

  1. Du får lavere månedlige kostnader
  2. Du får en bedre oversikt over økonomien
  3. Én faktura å forholde deg til
  4. Du blir kvitt betalingsanmerkninger og inkasso
  5. Du får muligheten til en ny økonomisk start

Samle dyre smålån i et nytt boliglån!

4.5 Enestående

kr 2 000 000
150 000
10 000 000+
25 år
Månedsbeløp
kr
Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341

Søk refinansering av boliglånet hos Ai Finans

Vi i Ai Finans har lang erfaring i bransjen og forstår at alle situasjoner er ulike. Vi ser både deg og den økonomiske situasjonen som har oppstått. I Ai Finans jobber vi alltid for å få til den beste løsningen for din økonomi og livssituasjon. Det er gratis og uforpliktende å søke.

Start gratis lånesøknad

Best refinansiering med sikkerhet i bolig

Å refinansiere gjeld med sikkerhet i bolig gir deg vesentlig lavere rentekostnad enn ved å ta opp et nytt forbrukslån uten sikkerhet. Det gjør at du får lavere månedlige kostnader og har muligheten til å nedbetale gjelden raskere. Søker du hos Ai Finans vil vi kun tilby deg en bedre avtale enn du har i dag, du kan derfor være trygg på at du ikke får høyere renter på lånet ditt.

Ta kontakt med oss om du ønsker refinansiering med sikkerhet i bolig. Vi er eksperter på å løse vanskelige situasjoner med blant annet betalingsanmerkninger, inkasso og tvangssalg.

Søk lån her