Tvangssalg

Stopp tvangssalg

Vi har lang erfaring med å stoppe tvangssalg for våre kunder

SØK I DAG

Unngå tvangssalg

  • Tvangssalg er en svært alvorlig situasjon, er boligen din blitt begjært tvangssolgt er det viktig at du handler raskt slik at du kan beholde boligen.
  • Vi har lang erfaring med å stoppe tvangssalg og vi gir deg rask og gratis hjelp
SØK I DAG

Hva betyr tvangssalg?

  • Tvangssalg betyr tvunget salg av en bolig eller annen eiendom for å dekke et eller flere krav. Etter å ha mottatt en begjæring fra kreditor, vil namsmyndighetene vurdere om det er et gyldig grunnlag for tvangssalg. Er det det, kan boligen selges med tvang. Salget blir utført av medhjelpere i domstolen, for eksempel en advokat som har saken og ikke eieren selv.
  • Det finnes en rekke ulemper ved tvangssalg av bolig. Den største er for mange påkjenningen at de står i fare for å miste hjemmet sitt. Har man familie og barn er dette spesielt tungt da det også berører flere.
  • En annen ulempe tvangssalg medfører, er at salgsprisen for boligen vanligvis blir lavere enn dersom salget ble utført frivillig. Det er flere grunner til dette. Det er ikke boligeier selv som godtar budet, men domstolen. De vil kunne akseptere et lavere bud enn hva eier selv ville gjort for å få saken løst. Det er naturlig nok en dårlig løsning for deg.
SØK I DAG

Hvordan stoppe tvangssalg?

Tvangssalg kan stoppes, og den enkleste måten å stoppe et tvangssalg er å refinansiere gjelden din i et nytt lån. På den måten får kreditorene som har begjært tvangssalget dekket kravene sine, og som resultat stoppes tvangssalget. Har du betalingsanmerkninger og andre inkassosaker blir det også slettet.

Våre rådgivere har lang erfaring med å stoppe tvangssalg av boliger. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med hele prosessen.

SØK I DAG