Kan man refinansiere med betalingsanmerkning?

Refinansiering er et begrep som brukes for å beskrive lån som erstatter nye lån. Å samle dyre smålån i et nytt lån har flere fordeler, som f.eks. lavere rente, lengre nedbetalingstid, større lånebeløp eller at du refinansierer for å bli kvitt betalingsanmerkninger. Dette innlegget vil gi deg bedre svar på hvordan refinansiere med betalingsanmerkning. Det er mange som lurer på om man kan refinansiere med betalingsanmerkninger, svarene får du her.

Refinansiering med betalingsanmerkninger er en form for lån hvor du bruker boligen du eier som sikkerhet for et nytt boliglån der alt annet du har i gjeld blir inkludert. Dette gjelder f.eks.:

  • Boliglån
  • Forbrukslån
  • Kredittkortgjeld
  • Inkassokrav
  • Ubetalte regninger

Samle dyre smålån i et nytt boliglån!

4.6 Enestående

kr 2 000 000
150 000
10 000 000+
25 år
Månedsbeløp
kr
Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341

Enkelt forklart er refinansiering med betalingsanmerkninger et lån som gjør at du kan dekke inn gjelden din til kreditorene. Slik får du slettet inkasso og betalingsanmerkninger, og annen gjeld blir innfridd.

Sjekk ut Ai Finans sine tjenester her

Når du søker om refinansiering med betalingsanmerkninger eller inkasso, innebærer dette at du baker inkasso, kredittgjeld og andre krav du måtte ha inn i et nytt lån. Det nye refinansieringslånet blir gitt med sikkerhet i boligen din. Betalingsanmerkninger blir slettet, og du kan starte på blanke ark. 

Les mer om betalingsanmerkninger her.

Hvorfor kan det være vanskelig å refinansiere med betalingsanmerkning?

Bankene ønsker naturligvis å få pengene de låner ut tilbake, med renter. Hvis du har en betalingsanmerkning, er det en sjanse for at det ikke skjer. Derfor vil de fleste norske banker automatisk avslå søknaden din når du har en betalingsanmerkning. Det er ikke lett å få lån med betalingsanmerkning, men det er mulig.

Søk om refinansiering her

Hvem kan refinansiere med betalingsanmerkning? Hvilke krav stilles?

Som sagt kan det være vanskelig å søke lån om du har betalingsanmerkning. For å innfri lånesøknaden må du kunne stille med sikkerhet. Eier du egen bolig som banken kan ta pant i, eller om du har noen som kan være kausjonist er det fortsatt mulig å få lån.

Hvordan kan Ai Finans bistå personer som ønsker å slette betalingsanmerkninger?

Hos Ai Finans kan du søke lån og refinansiering selv med inkasso eller betalingsanmerkning. Våre rådgivere er eksperter på nettopp refinansiering med betalingsanmerkning. Vi hjelper deg med å rydde opp i gjelden en gang for alle, prosessen er enkel og rask for deg. Du vil få din egen rådgiver som snakker med bankene for deg og som er med deg hele veien.

Samle dyre smålån i et nytt boliglån!

4.6 Enestående

kr 2 000 000
150 000
10 000 000+
25 år
Månedsbeløp
kr
Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341

Warning: Undefined array key "gclid" in /www/aifinansno_359/public/wp-content/themes/generatepress-child/footer.php on line 29