Søk nytt boliglån

Hva er ditt lånebehov? Vi hjelper deg uforpliktende og gratis

SEND INN SØKNAD

Ønsker du hjelp med søknaden?

Ring oss på 23 20 20 23

Samle dyre smålån i et nytt boliglån!

4.6 Enestående

kr 2 000 000
150 000
10 000 000+
25 år
Månedsbeløp
kr
Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341

Vi er her for å hjelpe deg

Vi har lang erfaring i bransjen og forstår at alle situasjoner er ulike. Vi ser både personen og den økonomiske situasjonen som har oppstått. I Ai Finans jobber vi alltid for å få til den beste løsningen for din økonomi og livssituasjon.

START SØKNAD

Hva er ditt lånebehov?

Livet skjer, og behovet for finansiering til ulike prosjekter og situasjoner dukker opp. Vi vil hjelpe deg med dine prosjekter, enten det er en opprydning i økonomien, eller finansiering til oppussing av boligen din.

Ønsker du en uforpliktende gjennomgang sammen med en av våre rådgivere? Ta kontakt med oss på 23 20 20 23 eller post@aifinans.no

Hvorfor finansiere?

Våre rådgivere har lang fartstid i bransjen og har alltid fokus på at lånet skal sette deg i en bedre økonomisk situasjon på lang sikt. 

Det kan være overveldende å finne ut hvilke steg som er riktig når det gjelder ens egen private økonomi, og mange opplever det som nyttig å få råd fra en objektiv part som har god erfaring med planlegging av privatøkonomi.

Vi fikser finansiering til dine behov

Uansett hva lånebehovet ditt er, ønsker vi å gjøre det enklere for deg. Det er lett å gå seg vill i en jungel av lån og økonomiske tjenester. Det finnes flere ulike typer lån, og dette er noen av lånene vi tilbyr.  

Refinansiering og omstartslån

Omstartslån er et lån som hjelper personer med vanskelig økonomi å starte på nytt en gang for alle. Et omstartslån gir deg muligheten til å samle gammel moro ved at dyre lån og kreditter bakes inn i et nytt friskt lån med sikkerhet i bolig.  

Mellomfinansiering

Mellomfinansiering tillater deg å eie to boliger samtidig i en mellomperiode der man har kjøpt ny bolig, men ikke enda har solgt eksisterende bolig. Mellomfinansiering er mer komplekst enn vanlig boliglån, og det er derfor nyttig å undersøke med banker som spesialiserer seg på vanskelige saker.

Økonomisk hjelp

Det er ikke uvanlig å ta opp kredittkort eller smålån, men når gjelden vokser seg stor kan det være lurt å bake disse inn i et lån med sikkerhet i bolig. Dette kan være smart av flere grunner, blant annet for å få lavere rente, bedre oversikt over sin privatøkonomi, og for eksempel for å bli kvitt hissige kreditorer.  

FÅ TILBUD OM LÅN

Det er viktig å be om hjelp

Det er lett å havne i gjeldsproblemer. Enten man har fått en skattesmell eller må betale for en bilreparasjon man ikke hadde forutsett, kan det fort balle på seg om man tar opp smålån og kredittkort.  

Dyre smålån vokser fort på grunn av høye renter, og mange opplever at de plutselig står i en situasjon der de ikke klarer å betale gjeld i tide. Plutselig har man pådratt seg høy gjeld som virker uoverkommelig å betale ned.  

Høy gjeld, inkasso og betalingsanmerkninger virker håpløst å bli kvitt, men alle fortjener en ny sjanse. Vi i Ai Finans jobber for å hjelpe nordmenn ut av gjeldsproblemer slik at man kan starte på nytt. Vi bryr oss ikke om hvordan du har havnet i situasjonen du er i, men hvordan vi kan hjelpe deg med en ny økonomisk start.

 

Få gratis økonomisk rådgivning

Warning: Undefined array key "gclid" in /www/aifinansno_359/public/wp-content/themes/generatepress-child/footer.php on line 29