Tvangssalg

Unngå tvangssalg av boligen din

Fått varsel om tvangssalg? Vi har lang erfaring med å stoppe tvangssalg for våre kunder

Send inn søknad her

Har du fått varsel om tvangssalg av boligen?

Har du fått begjæring om tvangssalg av boligen din er det viktig at du prøver å løse dette raskt. Tvangssalg av bolig oppstår dersom du ikke har betalt regninger som har gått til inkasso og kreditorene vil derfor tvangsselge boligen for å få tilbake pengene sine. Dette setter deg i en vanskelig situasjon, tvangssalg kan heldigvis stoppes om det ikke har gått for langt.

Stopp tvangssalg av bolig

Det er helt gratis, uforpliktende og trygt å søke.

Send inn søknad for å unngå tvangssalg av bolig

Hva betyr tvangssalg?

Tvangssalg betyr tvunget salg av en bolig eller annen eiendom for å dekke et eller flere krav. Etter å ha mottatt en begjæring fra kreditor, vil namsmyndighetene vurdere om det er et gyldig grunnlag for tvangssalg. Er det det, kan boligen selges med tvang. Salget blir utført av medhjelpere i domstolen, for eksempel en advokat som har saken og ikke eieren selv.

Det finnes en rekke ulemper ved tvangssalg av bolig. Den største er for mange påkjenningen at de står i fare for å miste hjemmet sitt. Har man familie og barn er dette spesielt tungt da det også berører flere.

En annen ulempe tvangssalg medfører, er at salgsprisen for boligen vanligvis blir lavere enn dersom salget ble utført frivillig. Det er flere grunner til dette. Det er ikke boligeier selv som godtar budet, men domstolen. De vil kunne akseptere et lavere bud enn hva eier selv ville gjort for å få saken løst. Det er naturlig nok en dårlig løsning for deg.

Hvordan stoppe tvangssalg?

Tvangssalg kan stoppes og den enkleste måten å stoppe et tvangssalg er å refinansiere gjelden din i et nytt lån. På den måten får kreditorene som har begjært tvangssalget dekket kravene sine, og som resultat stoppes tvangssalget. Eventuelle betalingsanmerkninger og inkassosaker blir også slettet.

Ai Finans stopper tvangssalg

Våre rådgivere har lang erfaring i denne bransjen. De er eksperter på å stoppe tvangssalg av boliger og har løst veldig mange vanskelige saker der kunden har fått reddet boligen sin. Vi forstår at alle situasjoner er ulike, og vi ser både personen og den økonomiske situasjonen som har oppstått. I Ai Finans jobber vi alltid for å få til den beste løsningen for din økonomi og livssituasjon. Ønsker du en uforpliktende gjennomgang sammen med en av våre rådgivere?Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med hele prosessen.

START SØKNAD HER

Hvem kan få økonomisk hjelp? 

Fast inntekt 

Du må ha en fast inntekt som du kan dokumentere. Det er ingen krav til hvor stor inntekten din må være. Det er heller ikke noe problem om du har fast trygd eller pensjon.

Inkasso

Vi vil hjelpe alle som har gjeldsproblemer, og det er ikke et problem om du har inkasso eller betalingsanmerkninger. 

Gjeldsproblemer

Har du mye gjeld, smålån og kredittkort? Vi vil hjelpe deg som har mye gjeld med en ny økonomisk start.

Egen bolig eller kausjonist

For å få samlet dyr gjeld trenger vi at det stilles sikkerhet for lånet. Selv om du ikke eier bolig selv, kan det være mulig å finne en løsning om noen kan stille realkausjon for deg. 

Gratis og uforpliktende søknad

Vi har lang erfaring i bransjen og forstår at alle situasjoner er komplekse og unike. Vi ser både personen og den økonomiske situasjonen som har oppstått. Vi i Ai Finans spesialiserer oss på økonomisk hjelp og strekker oss lenger for å hjelpe i vanskelige situasjoner.  Vi samarbeider med banker som sier ja der vanlige banker sier nei. Vår jobb er å hjelpe deg med å finne den riktige løsningen på ditt økonomiske problem.

START GRATIS SØKNAD HER