Tvangssalg

Unngå tvangssalg av boligen

Fått varsel om tvangssalg? Vi stopper tvangssalget av boligen din raskt

START GRATIS SØKNAD

Ønsker du hjelp med søknaden?

Ring oss på 23 20 20 23

Samle dyre smålån i et nytt boliglån!

4.6 Enestående

kr 2 000 000
150 000
10 000 000+
25 år
Månedsbeløp
kr
Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341

Har du fått varsel om tvangssalg av boligen?

Ved å søke hjelp tidlig kan du unngå tvangssalg av boligen din. Det er viktig å ta riktige skritt og søke profesjonell hjelp for å finne løsninger som kan hjelpe deg med å betale gjelden din og beholde hjemmet ditt. Ai Finans snakker med banken og kreditorene for deg, og vi hjelper deg å finne en løsning som fungerer for deg og din økonomiske situasjon.

Stopp tvangssalg av bolig

Få gratis hjelp til å stoppe tvangssalg i dag

Det er helt gratis, uforpliktende og trygt å søke

SØK HER

Har namsmannen tatt kontakt?

Vi hjelper deg med namsmannen og forhandler med bankene for deg.

Har du fått varsler av namsmannen, eller sliter du med å håndtere gjeld og betalingsanmerkninger? Ai Finans hjelper deg. Namsmannen kan virke skremmende, men det er viktig å vite at det finnes løsninger og muligheter for å komme seg gjennom det. Våre erfarne rådgivere har lang erfaring med å slette betalingsanmerkninger og å stoppe tvangssalg av boliger. Ta kontakt i dag for gratis hjelp.

Start gratis søknad

Unngå tvangssalg av bolig med vår kompetanse og erfaring

Hos Ai Finans får du en personlig veileder som vil hjelpe deg med å komme ut av økonomiske utfordringer. Vi samarbeider med banker som er villige til å se mulighetene og tilby deg en ny økonomisk start, selv om andre banker har sagt nei.

Vi forstår at det å ha mange forskjellige kreditorer kan være en stor belastning på økonomien din. Med vår kompetanse og beregningsmodeller vil vi kunne se hvilke muligheter som finnes for å samle dine dyre smålån til ett refinansiert boliglån. Dette vil hjelpe deg med å betale mindre på renter og mer på selve lånet.

Men med vår hjelp kan du unngå tvangssalg og få en ny og forbedret økonomisk hverdag.

Ta det første steget i dag og ta kontakt med oss for å få råd og veiledning om hvordan du kan komme ut av gjeldsproblemer og unngå tvangssalg av boligen din.

Hva betyr tvangssalg?

Tvangssalg betyr tvunget salg av en bolig for å dekke et eller flere krav. Etter å ha mottatt en begjæring fra kreditor, vil namsmyndighetene vurdere om det er et gyldig grunnlag for tvangssalg. Er det det, kan boligen selges med tvang. Salget blir utført av medhjelpere i domstolen, for eksempel en advokat som har saken og ikke eieren selv.

Det finnes en rekke ulemper ved tvangssalg av bolig. Den største er for mange påkjenningen at de står i fare for å miste hjemmet sitt. Har man familie og barn er dette spesielt tungt da det også berører flere.

En annen ulempe tvangssalg medfører, er at salgsprisen for boligen vanligvis blir lavere enn dersom salget ble utført frivillig. Det er flere grunner til dette. Det er ikke boligeier selv som godtar budet, men domstolen. De vil kunne akseptere et lavere bud enn hva eier selv ville gjort for å få saken løst. Det er naturlig nok en dårlig løsning for deg.

Hvordan stoppe tvangssalg?

Tvangssalg kan stoppes og den enkleste måten å stoppe et tvangssalg er å refinansiere gjelden din i et nytt lån. På den måten får kreditorene som har begjært tvangssalget dekket kravene sine, og som resultat stoppes tvangssalget. Eventuelle betalingsanmerkninger og inkassosaker blir også slettet.

Ai Finans stopper tvangssalg

Våre rådgivere har lang erfaring i denne bransjen. De er eksperter på å stoppe tvangssalg av boliger og har løst mange vanskelige saker der kunden har fått reddet boligen sin. Vi forstår at alle situasjoner er ulike, og vi ser både personen og den økonomiske situasjonen som har oppstått. I Ai Finans jobber vi alltid for å få til den beste løsningen for din økonomi og livssituasjon. Ønsker du en uforpliktende gjennomgang sammen med en av våre rådgivere? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med hele prosessen.

START SØKNAD

Har du..?

Inkasso

Vi vil hjelpe alle som har problemer, og det er ikke et problem om du har inkasso eller anmerkninger. 

Fast inntekt 

Du må ha en fast inntekt som du kan dokumentere. Det er ingen krav til hvor stor inntekten din må være. Det er heller ikke noe problem om du har fast trygd eller pensjon.

Gjeldsproblemer

Har du mye gjeld, smålån og kredittkort? Vi vil hjelpe deg som har mye gjeld med en ny økonomisk start.

Egen bolig eller kausjonist

For å få samlet dyr gjeld trenger vi at det stilles sikkerhet for lånet. Selv om du ikke eier bolig selv, kan det være mulig å finne en løsning om noen kan stille realkausjon for deg. 

Gratis og uforpliktende søknad

Vi har lang erfaring i bransjen og forstår at alle situasjoner er komplekse og unike. Vi ser både personen og den økonomiske situasjonen som har oppstått. Vi i Ai Finans spesialiserer oss på økonomisk hjelp og strekker oss lenger for å hjelpe i vanskelige situasjoner.  Vi samarbeider med banker som sier ja der vanlige banker sier nei. Vår jobb er å hjelpe deg med å finne den riktige løsningen på ditt økonomiske problem.

START GRATIS SØKNAD HER

START LÅNESØKNAD