Hvem kan søke om refinansiering?

Er du usikker om du kan søke refinansiering og hvilke krav som stilles? Les videre for å se om refinansiering kan være lønnsomt for deg.

Hvilke kriterier stilles for å få refinansiering?

Alle som er myndige og har gjeld kan søke om refinansiering, men det er ikke alle banker som vil godkjenne det. Kravene til blant annet alder og inntekt varierer, betalingshistorikk og hva du skal bruke refinansieringen til er også avgjørende.

Les også – Refinansiering: dette må du vite

Ønsker du å gå rett til lånesøknad for å refinansiere gjeld? Hos oss i Ai Finans er det gratis og uforpliktende å søke.

Søk refinansiering

Hva slags sikkerhet må man ha?

Hva slags sikkerhet som kreves fra deg kommer ann på situasjonen din. Alder, inntekt og eksisterende gjeld er faktorer som spiller en rolle. Har du for høy gjeld, inkasso eller betalingsanmerkninger vil du få avslag i tradisjonelle banker. Kan du stille med sikkerhet i bolig så kan vi i Ai Finans se på saken din. Vi samarbeider med banker som godtar at du har inkasso eller betalingsanmerkninger så lenge du eier bolig og har betalingsevne. Eier du ikke bolig kan du fortsatt søke om du har en medsøker, noen som kan kausjonere for deg, altså at de stiller som sikkerhet for lånet. Du kan da refinansiere med kausjonist og det er ofte en god løsning for å gi deg en bedre økonomisk hverdag.

Start lånesøknad
Søke om refinansiering

Sjekk ut Ai Finans sine tjenester her.

Må man ha fast jobb for å refinansiere?

Nei, du kan refinansiere selv uten fast jobb. En inntekt er naturligvis noe banken krever for å gi ut lån, men du trenger ikke nødvendigvis å ha en fast jobb for å vise til det. Leieinntekter, egenkapital, trygd eller andre bidrag er eksempler på inntekt som blir beregnet med. Det som banken ser på er likviditeten din og hva du får inn hver måned slik at du er i stand til å betale framtidige renter og avdrag på boliglånet.

Hvor mye annen gjeld kan man ha?

Det banken ser på om de kan innvilge refinansiering eller ikke, er hvor mye sikkerhet som finnes i boligen. Det vil si at totalgjelden din ikke kan overskride 85% av boligens verdi.

En grunn til at det er vanskelig å få refinansiering er om du har inkasso eller betalingsanmerkninger. Betalingsanmerkninger og inkasso forsvinner ikke før man har betalt ned den aktuelle gjelden og du vil ikke få nye lån før det er slettet. Inkasso og betalingsanmerkninger er faktorer som gir deg en dårligere kredittscore. Din kredittscore beregnes av et kredittratingsbyrå og avgjør ikke bare om du får innvilget lånet eller ikke, men også hvilken rentesats og hvilke betingelser du får på lånet.

Les også – Alt du må vite om betalingsanmerkninger.

Mange som søker refinansiering hos oss har av ulike årsaker havnet i en vanskelig situasjon hvor regningene har hopet seg opp. De har havnet bak hver måned og i lengden er ikke det bærekraftig. Opplever du at kostnadene er høyere enn inntekten i hjemmet, du har fått inkasso eller betalingsanmerkninger, eller at du ikke får innvilget refinansiering hos vanlig bank? Våre rådgivere er eksperter på å løse vanskelige saker.

Ai Finans var redningen min fra inkassogjelden og at jeg fikk livet mitt på rett kjør. Jeg anbefaler Ai Finans til alle som har prøvd alt for å komme seg ut av inkasso gjelden. Er evig takknemelig for all hjelp jeg har fått av dem.

Gunn

Vi forstår at alle situasjoner er ulike og vi ser både personen og den økonomiske situasjonen som har oppstått. I Ai Finans jobber vi alltid for å få til den beste løsningen for din økonomi og livssituasjon. Det er gratis og uforpliktende å søke refinansiering hos Ai Finans.

Søk refinansiering med sikkerhet i bolig

Samle dine dyre smålån i et nytt boliglån!

4.5 Enestående

kr 2 000 000
150 000
10 000 000+
25 år
Månedsbeløp
kr
Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341

Warning: Undefined array key "gclid" in /www/aifinansno_359/public/wp-content/themes/generatepress-child/footer.php on line 29