Mellomfinansiering med inkasso eller anmerkning?

Mellomfinansiering med inkasso eller anmerkning?

Kan man få mellomfinansiering til tross for betalingsanmerkninger eller inkasso?

Hva er betalingsanmerkning og inkasso?

Betalingsanmerkning er en merknad som registreres på en persons kredittscore når man ikke har oppfylt sine økonomiske forpliktelser, som for eksempel ikke har betalt en regning i tide. Betalingsanmerkningen gjør det vanskeligere å få lån, kredittkort eller andre finansielle tjenester i fremtiden.

Les mer i artikkelen – Betalingsanmerkninger – dette må du vite

Inkasso er en prosess hvor en kreditor, som for eksempel et selskap eller en bank, bruker en tredjepart (inkassobyrå) for å forsøke å inndrive en ubetalt gjeld.

Les mer om inkasso i denne artikkelen – Inkasso – Dette må du vite

Samle dine dyre smålån i et nytt boliglån!

4.5 Enestående

kr 2 000 000
150 000
10 000 000+
25 år
Månedsbeløp
kr
Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341

Kan du få mellomfinansiering med betalingsanmerkning eller inkasso?

Å søke om mellomfinansiering når du har betalingsanmerkninger eller inkasso er utfordrende. Tradisjonelle banker vil vanligvis si nei til å låne penger til noen med en dårlig kredittvurdering. Men det betyr ikke at det er umulig å få mellomfinansiering i slike tilfeller. Vi i Ai Finans samarbeider med banker som kan gi lån, selv med inkasso og betalingsanmerkning.

Opplever du at kostnadene er høyere enn inntekten i hjemmet, du har fått inkasso, eller at du ikke får innvilget lån hos vanlig bank? Våre rådgivere er eksperter på å løse vanskelige saker. Vi vil jobbe for at du får en best mulig løsning og en ny økonomisk start.

Det er alltid gratis og uforpliktende å søke hos Ai Finans.

Start lånesøknad

Ønsker du å lese mer om hva mellomfinansiering er? Les mer i denne artikkelen – Hvordan fungerer mellomfinansiering


Warning: Undefined array key "gclid" in /www/aifinansno_359/public/wp-content/themes/generatepress-child/footer.php on line 29