Derfor lønner det seg å refinansiere forbrukslån

Forbrukslån kan være en løsning om du har behov for penger raskt, men disse lånene har også veldig høye renter og dyre gebyrer. Du ender opp med å betale en langt høyere sum, og situasjonen kan fort bli alvorlig om du ikke klarer å betjene gjelden. Inkasso og betalingsanmerkninger er konsekvenser du risikerer da Les mer om hvorfor refinansiering av forbrukslån lønner seg.

Hva er forbrukslån?

Definisjonen på et forbrukslån er at du får et lån uten sikkerhet. Det vil si at bankene låner deg kapital, uten at du trenger å stille sikkerhet som f.eks. bolig, bil eller andre formuesgjenstander som pant. Et forbrukslån innebærer større risiko for bankene enn et lån med sikkerhet. Derfor er også renten mye høyere på et forbrukslån enn på et lån med sikkerhet.

Samle dyre smålån i et nytt boliglån!

4.6 Enestående

kr 2 000 000
150 000
10 000 000+
25 år
Månedsbeløp
kr
Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341
Derfor lønner det seg å refinansiere forbrukslån

Les mer om Ai Finans sine refinansieringtjenester her.

Hva er fordelene med å refinansiere et forbrukslån?

  • Du får bedre betingelser, blant annet lavere rente
  • Lavere månedlige utgifter, som gir deg bedre råd og mulighet til å spare penger hver måned
  • Du får bedre oversikt og kontroll over økonomien
  • Du får inkasso og betalingsanmerkninger slettet
  • Du unngår tvangssalg av boligen din

Les mer om hva refinansiering innebærer her

Kan man refinansiere forbrukslån inn i boliglån?

Ja, å bake forbrukslån inn i boliglån vil være lønnsomt for deg. Selv om du fortsatt har et lån, er det på bedre betingelser og med lavere rente og dyre gebyrer vil du bli gjeldsfri fortere.

Søk om refinansiering

Hva innebærer refinansiering av forbrukslån med sikkerhet

Lån med sikkerhet betyr at du stiller eiendom som sikkerhet for lånet, og banken får pant i denne eiendommen. Det vil si at om du ikke klarer å betjene lånet, kan eiendommen tilfalle banken. I verste fall overtar banken boligen din, og kan selge den for å få tilbake pengene for gjelden du skylder. Dette kalles tvangssalg og er en svært alvorlig situasjon. Heldigvis er denne prosessen siste utvei for banken, og refinansiering av forbrukslån er et grep mot nettopp dette. Å refinansiere forbrukslån med sikkerhet vil forbedre situasjonen din.

Les mer i artikkelen – Alt du trenger å vite om tvangssalg.

Ai Finans bistår med å refinansiere forbrukslån

Våre rådgivere har jobbet med å refinansiere dyr og usikret gjeld i mange år. Vi har bred erfaring med å hjelpe mennesker i veldig vanskelige økonomiske situasjoner og vi vil jobbe for å gi deg de beste betingelsene slik at du får friskmeldt økonomien din. Ønsker du å få et uforpliktende tilbud, ta kontakt med oss og du vil raskt få hjelp. Tjenesten er gratis.

Refinansier forbrukslån med sikkerhet her