Mellomfinansiering

Kjøpe ny bolig før du selger?

Sikre deg drømmeboligen med mellomfinansiering – gratis og enkel søkeprosess

Søk om mellomfinansiering

Ønsker du hjelp med søknaden?

Ring oss på 23 20 20 23

Hvordan fungerer mellomfinansiering?

Mellomfinansiering innebærer at banken låner ut nok penger for at du skal kunne eie to boliger samtidig i en kortere periode. Under mellomfinansieringsperioden har du to parallelle lån – et mellomfinansieringslån som dekker det nye lånebehovet, i tillegg til det gamle boliglånet. 

Du får lån til den nye boligen selv om egenkapitalen er bundet opp i det gamle lånet. Når pengene fra salg av nåværende bolig kommer inn, vil ditt gamle lån og mellomfinansieringslånet bli slettet, og du vil sitte igjen med ditt nye langsiktige lån.

START SØKNAD

Søk om lån

Det er helt gratis, uforpliktende og trygt å søke.

Søk mellomfinansiering

Hva er mellomfinansiering?

Mellomfinansiering av boliglån refererer til en midlertidig finansiering som gjøres tilgjengelig for å dekke gapet mellom salget av en eksisterende bolig og kjøpet av en ny bolig. Dette kan for eksempel være aktuelt når du ønsker å kjøpe en ny bolig før den gamle boligen er solgt, og dermed trenger å finansiere det nye boligkjøpet i påvente av at salgssummen for den gamle boligen kommer inn.

Mellomfinansiering av boliglån er vanligvis en kortvarig finansieringsløsning som normalt tilbys for en periode på 6-12 måneder. Låntakeren vil typisk måtte betale renter og gebyrer på mellomfinansieringslånet, og disse kostnadene kan variere avhengig av lånebeløpet og låneperioden.

Mellomfinansiering av boliglån kan være en gunstig finansieringsløsning for de som trenger å dekke kostnadene ved å kjøpe en ny bolig før de har solgt sin eksisterende bolig. Det kan også gi tid til å få en bedre pris på salg av den gamle boligen, eller gi mer tid til å finne en ny kjøper.

Vil du ha gratis økonomisk rådgivning?

Trenger du rådgivning eller lurer på om vi kan hjelpe deg i din situasjon før du sender inn en søknad?

Vil du vite mer om dine muligheter for mellomfinansiering eller å få dekket andre finansieringsbehov? Har du en uvanlig situasjon og er usikker på hvor du kan få hjelp? Vi ser etter løsninger der andre banker sier nei. 

Fyll ut søknadsskjemaet, så tar en av våre hyggelige rådgivere kontakt med deg for en uforpliktende samtale. 

Du kan også når som helst ringe oss på 23 20 20 23.

Start søknad her

Gratis og uforpliktende søknad

Vi har lang erfaring i bransjen og forstår at alle situasjoner er komplekse og unike. Vi ser både personen og den økonomiske situasjonen som har oppstått. Vi i Ai Finans spesialiserer oss på økonomisk hjelp og strekker oss lenger for å hjelpe i vanskelige situasjoner.  Vi samarbeider med banker som sier ja der vanlige banker sier nei. Vår jobb er å hjelpe deg med å finne den riktige løsningen på ditt økonomiske problem.

Start gratis søknad her

Ai Finans hjelper deg med: