Hva er ditt lånebehov?

Uansett hva lånebehovet ditt er, ønsker vi å gjøre det enklere for deg. Det er lett å gå seg vill i en jungel av lån og økonomiske tjenester. Det finnes flere ulike typer lån, og dette er noen av lånene vi tilbyr.  

Slette inkasso og betalingsanmerkning

Ofte tar man opp kredittkort eller smålån, men om gjelden øker bør man vurdere å samle den i et boliglån med sikkerhet. Dette kan gi lavere rente, økt oversikt over privatøkonomi og løse problemer med aggressive kreditorer

START LÅNESØKNAD

Stoppe tvangssalg av bolig

Våre rådgivere er eksperter på refinansiering og fokuserer på å unngå tvangssalg, vi har lang erfaring med å hjelpe kunder i slike vanskelige situasjoner. Vi vil gjøre hele jobben for deg og forhandle med banken på dine vegne.

START LÅNESØKNAD

Refinansiering med pant i bolig

Har du flere dyre lån? Kanskje noe har gått til inkasso? Ved å refinansiere gjelden din, samler vi alt av lån i ett enkelt boliglån og du vil kun ha ett lån å forholde deg til. De månedlige kostnadene blir lavere, og du får en ny og bedre økonomisk hverdag.

LÅN MED SIKKERHET I BOLIG

Omstartslån

Omstartslån er en form for refinansiering der banken tar pant i boligen og gir deg et nytt lån selv om du har betalingsanmerkninger. Det betyr at selv om du har økonomiske problemer kan du få hjelp av oss. Du må kunne tilby sikkerhet for lånet i en bolig. Eier du ikke bolig selv, kan du fortsatt få hjelp om du har noen som kan kausjonere for deg.

START LÅNESØKNAD

Mellomfinansiering

Mellomfinansiering tillater deg å eie to boliger samtidig i en mellomperiode der man har kjøpt ny bolig, men ikke enda har solgt eksisterende bolig. Ai Finans har lang erfaring med mellomfinansiering og hjelper deg med å sikre drømmeboligen. 

START LÅNESØKNAD

Unngå namsmannen

Har du fått varsler av namsmannen, eller sliter du med å håndtere gjeld og betalingsanmerkninger? Namsmannen kan virke skremmende, men det er viktig å vite at det finnes løsninger og muligheter for å komme seg gjennom det. Våre erfarne rådgivere har lang erfaring med å fjerne krav fra kreditorer og namsmannen.

START LÅNESØKNAD

SEND INN SØKNAD OM LÅN

Søk lån

Det er helt gratis, uforpliktende og trygt å søke.

START SØKNAD

Fyll ut søknadsskjemaet. Det tar bare noen minutter å gjennomføre.

Du blir kontaktet av en av våre rådgivere for en kort gjennomgang av din situasjon.

Vi jobber med å finne den beste løsningen for deg sammen med banken.